תוכנית הלימודים שנה ד'​

שנה רביעית למסע. מגיעים אל היעד. התמקדות בסטאז' ובפרקטיקה של כל מה שלמדנו. התמונה כבר ברורה לסטודנטים וההומאופתים המתהווים. מתחילים לעבוד. 

סטאז', פרקטיקה ולקיחת מקרים: מתחילים לטפל. תהליך פגישת המטופלים יתנהל לכל אורך שנה זו. במקביל נצפה בעשרות "מקרים חיים", מקרי וידאו ונייר על מנת שנלמד ליישם את כל מה שאנחנו לומדים בפועל מול מטופלים.

התחלת העבודה בקליניקה הפרטית: נעבור על כל מה שצריך לדעת לקראת פתיחת הקליניקה: ניהול מקרים, רשימות, התנהלות בירוקרטית וניהול המטופלים. נחזור על החובות והזכויות, האתיקה וסוגיות מקצועיות.

הרפרטורי ההומאופתי: נמשיך להכיר את ספר הסימפטומים ההומאופתי. נלמד שיטות נוספות בדרך לשליטה טובה בספר.

האורגנון: מעמיקים ומסיימים את המחזור המלא הראשון של האורגנון. נעבור על כל הסוגיות ונענה על כל השאלות. האורגנון פורס לפנינו את הדרך לעבודה מסודרת בקליניקה. הלימוד כולל תמיד יישומים מהספר אל תוך הפרקטיקה.

המיאזמות: החלק הנסתר של הלימוד ההומאופתי. נמשיך ללמוד ליישם את ההבנה המיאזמתית בניתוח מקרי המטופלים. כאמור, הבנת המיאזמות היא הקוד לעבודה הומאופתית מוצלחת. זהו לימוד מיוחד לבית ספרנו.

פילוסופיה: נמשיך ונכיר גישות פילוסופיות שונות של אבות ההומאופתיה. במקביל נלמד גם לוגיקה ופילוסופיה של גאונים מהפילוסופיה המערבית, היהודית והמזרחית ונראה איך התובנות שלהם משתלבות בפילוסופיה ההומאופתית והופכות אותה לקלה יותר ליישום.

"מטריה מדיקה"- ספר הרמדיס ההומאופתיות (התרופות)

 

tel

החלה ההרשמה לשנת הלימודים 25/26    להתייעצות התקשרו: 054-8986600

וואטספ

נמשכת ההרשמה לשנת לימודים 24/25